Kristallen Klankschalen Concerten

schalen
Kristallen Klankschalen Concerten

Bij een maaltijd zou je zeggen:” Ik proef dat het met liefde gemaakt is “.

Zo geldt dit ook voor je concert eergisteren. Ik ervaar je zorgvuldig zijn, met zorg laten klinken, je plezier in het maken van de klanken. Ons willen verwennen is je zeker gelukt met een warm welkom. Letterlijk met thee en traktatie. Een heerlijke plek. Je hebt ons door je klanken  geraakt.

Frederike

Regelmatig geef ik concerten, georganiseerd door mijzelf of in samenwerking met anderen. Zie home voor de komende concerten.

Enkele reacties na een concert. 

“ Na een concert voel ik me energiek en helder in mijn hoofd, het werken gaat makkelijker”

“ Ik verheug me altijd op een concert, omdat ik daarna weer veel beter slaap”

” Het is moeilijk uit te leggen wat de klanken met me doen, ontspanning, genieten; het is veel meer, een totaalervaring van een klankbad”

Workshop Klank(en) Kleur 

                                                                                                      Sinds 1995 werk ik met deze schalen en daarmee één van de langst spelende musici van kristallen klankschalen in Europa. De tonen van de kristallen klankschalen kenmerken zich door hun intensiteit en lange doorwerking. Als mensen belangstelling hebben om meer te weten over de schalen en hun werking ervan, dan is het mogelijk om een workshop te organiseren. Deze workshop brengt balans in ons lichaam en onze geest door middel van kristallen klankschalen en het gebruik van kleuren.

Onderdelen van de workshop: gronding, visualisatie met kleur, ervaren eigen grondtoon, je eigen naam zingen, beweging en dans, je lievelingskleur, praktische oefeningen en tips voor je dagelijkse leven.

Vraag vrijblijvend naar mogelijkheden