Kristallen Klankschalen Concerten

schalen
Kristallen Klankschalen Concerten

Bij een maaltijd zou je zeggen:” Ik proef dat het met liefde gemaakt is “.

Zo geldt dit ook voor je concert eergisteren. Ik ervaar je zorgvuldig zijn, met zorg laten klinken, je plezier in het maken van de klanken. Ons willen verwennen is je zeker gelukt met een warm welkom. Letterlijk met thee en traktatie. Een heerlijke plek. Je hebt ons door en door,  door je klanken  geraakt.

Frederike uit Wageningen

Vanaf je mobiel, beeld draaien

Data

Zaterdag 09 maart 2019

info/opgave Giny ten Brummelhuis

T. 0182 510935 of 0683820184

www.ginytenbrummelhuis.nl/contact

Gebouw de Berk, Krugerlaan 79 2806 EC Gouda.

Het gebouw is rolstoelvriendelijk.

aanvang 20.00 tot ca. 22.00       zaal open 19.45.

In verband met de stilte van de avond en veiligheid gaat de zaal om 20.00 uur dicht.

kosten € 22,00,

kosten voor een stoel € 15,-, aan de zaal betalen.

max. 14 personen zelf matje, fleecedekentje en evt. kussentje  meenemen, stoelen altijd aanwezig,

Bij opgave graag je voorkeur aangeven.

Najaar 2019 Data en plaatsen worden later in het jaar bekend gemaakt.

Ervaringen van deelnemers:

Klanken van kristallen klankschalen ervaar je met heel je lichaam. Zij brengen pure krachtige klanken voort, vergezeld van boventoonreeksen. Het speciale aan kristallen klankschalen is dat ze, net als mensen, een kristalstructuur hebben. Daarom werken tonen van kristallen klankschalen diep in op organen, weefsels en cellen. Naast klanken produceren kristallen klankschalen kleurgolven. De klanken en kleuren ondersteunen en brengen onze lichaamsenergie in balans.

“ Na een concert voel ik me energiek en helder in mijn hoofd, het werken gaat makkelijker”

“ Ik verheug me altijd op een concert, omdat ik daarna weer veel beter slaap”

” Het is moeilijk uit te leggen wat de klanken met me doen, ontspanning, genieten; het is veel meer, een totaalervaring van een klankbad”

De avond bestaat uit twee klank-sessies.Tussen de sessies is een theepauze. Het is een lig-concert, matje zelf meenemen en evt kussentje voor onder je hoofd. Er zijn altijd stoelen aanwezig voor degene die dat wenst. Graag vermelden bij aanmelding. Dekentjes zijn aanwezig.

Workshop Klank(en) Kleur

Sinds 1995 werk ik met deze schalen en daarmee één van de langst spelende musici van kristallen klankschalen in Europa. De tonen van de kristallen klankschalen kenmerken zich door hun intensiteit en lange doorwerking. Als mensen belangstelling hebben om meer te weten over de schalen en hun werking ervan, dan is het mogelijk om een workshop te organiseren. Deze workshop brengt balans in ons lichaam en onze geest door middel van kristallen klankschalen en het gebruik van kleuren.

Onderdelen van de workshop: gronding, visualisatie met kleur, ervaren eigen grondtoon, je eigen naam zingen, beweging en dans, je lievelingskleur, praktische oefeningen en tips voor je dagelijkse leven.

Vraag vrijblijvend naar mogelijkheden